Plaatsen

Ontdek & beleef Julianadorp aan Zee

De ligging van het dorp direct aan de duinen maakt het zeer geliefd bij vakantiegangers.

Het beschikt over ruim opgezette parkeerterreinen (gratis parkeren!) en prima aangelegde fiets- en wandelpaden door de duinen en bloembollenvelden. In de gezellige dorpskern vind je een breed winkelaanbod, restaurants en cafés.

De sportieve vakantieganger kan zich uitleven op de tennisbaan, 9 holes golfbaan (met “drivingrange on water”) en in de sportschool. Verder zijn er voorzieningen als een overdekt zwembad, moderne bowlingbanen en een midgetgolfbaan en is er een grote verscheidenheid aan toeristische accommodaties. Julianadorp aan Zee wordt geroemd om de vele zeer goed uitgeruste bungalowparken.

Het gebied rondom Julianadorp aan Zee behoort tot de zonnigste gemeenten van Nederland.

Overal bloemen  

In het voorjaar is ook Julianadorp aan Zee omgeven door  bloeiende bollenvelden. Het is een prachtige ervaring om langs al die kleuren te fietsen. Er is een pluktuin waar je tegen een kleine vergoeding zelf een bosje tulpen mag plukken.

Kijk voor alle informatie over Julianadorp op www.denhelder.online


Rondleiding Koninklijk Instituut voor de Marine

Elke woensdag (start om 9.30 uur) en zaterdagochtend (start om 10030 uur) zijn er historische rondleidingen over het Koninklijk Instituut voor de Marine (KIM). Een enthousiaste en bevlogen gids vertelt u alles over de vertrekken en historie van het KIM. Info: www.denhelder.online