Restaurants

De Keuken Brasserie

SCHAGERBRUG

Brasserie De Keuken is Frans-Italiaans georiënteerde. “Wij houden van de pure, eerlijke gerechten, waarbij we uitgaan van de basis”. “Eigenlijk zijn het eenvoudige keukens, maar daar moet je wel goed mee omgaan. Dus werken we het liefst met mooie ambachtelijke streekproducten als extra virgin olijfolie’s, verse kruiden, grove zouten en mooie wijnen.” Wekelijks wordt een wisselend drie- of viergangen menu gepresenteerd, waarin een mix van alle lekkere én pure hoogstandjes voorbij komen.

Kleine horeca
Restaurants

Brasserie Sandz & Restaurant Juliana's - Ooghduyne

JULIANADORP

Bij ontspannen hoort ook genieten van lekker eten en drinken... en dat kan nergens zo goed als bij Ooghduyne! Bij Brasserie Sandz, waar je op het terras of in een moderne en tegelijkertijd knusse setting de heerlijkste hapjes voorgeschoteld krijgt. Of in ons sfeervolle restaurant Juliana's, waar onze chef en zijn brigade je graag verwent met eerlijke producten en verrassende culinaire combinaties. Waar heb jij vandaag trek in? Jij mag het zeggen!

Restaurants

Strandpaviljoen "Woest"

CALLANTSOOG

WOEST is het strandrestaurant in Callantsoog waar u heerlijk kunt relaxen, lunchen, borrelen en dineren. Het restaurant is sfeervol ingericht en voorzien van een zeer uitgebreid terras. Adres: Kiefteglop 13 – Callantsoog (eerste strandopgang)

Restaurants

Paal 6

Julianadorp

Ons tijdelijke paviljoen; Paal6 uit de brand! is open. U bent van harte welkom voor een lunch, diner of zomaar een hapje & drankje na een stevige strandwandeling.

Logies
Restaurants

Grand Hotel Beatrix

HUISDUINEN

In het pittoreske kustdorp Huisduinen vindt u het uniek gelegen Grand Hotel Beatrix. Dit luxe 4-sterrenhotel wordt omgeven door zee, strand, bos en duin, dijk en polder, verweven met een rijke historie. Het Grand Hotel Beatrix beschikt over 55 sfeervolle kamers, eersteklas faciliteiten waar zowel toerist als zakenman zich thuis voelt en een meermaals bekroond fine dining restaurant, dat met het magistraal uitzicht op zee een ultieme beleving aan het culinaire genoegen toevoegt (of het nu stormt of niet).

Restaurants

Eeterij Ongder de Kukel

HIPPOLYTUSHOEF

Welkom bij Restaurant Eeterij Ongder de Kukel. Zodra je hier binnenstapt voel je het meteen... Dit is een plek waar je je thuis voelt... en zeker nog 'ns terugkomt! Ongder de Kukel is heerlijk uitgebreid dineren met familie, vrienden of collega's. U bent van harte welkom. De uitbaters Berber de Lange en Henry Heutink zullen u gastvrij ontvangen in dit sfeervolle restaurant. Ook dochters Fonnese,Marije en Sylvana dragen hun steentjebij in de bediening. Henry, neemt de taak van kok op zich, samen met zoon Cliff.

Restaurants

De Koeienhemel

SCHAGEN

Hemels genieten… Culinair genieten in een ongedwongen sfeer. Bij ons treft u mooie gerechten, heerlijke wijnen, eerlijke producten, een ...

Evenementen

VIStival

DEN OEVER
15 juli 2017 - 15 juli 2017

Echt verse, Oeverse producten staan op het menu bij het Wierings Vistival in de haven van Den Oever. Het VIStival is geschikt voor het hele gezin. De ...

Evenementen

Herfstproeven op 't Noord

SCHAGEN
24 september 2017 - 24 september 2017

Noordzee op ’t Noord is al 15 jaar een gezellig succesvol en smakelijk evenement in juni. Na brainstormsessies ontstond een evenement met als thema ...

Evenementen

Boerenversmarkt

SLOOTDORP
2 september 2017 - 3 september 2017

De Boerenversmarkt wordt gehouden in de kassen van Tulpenexcursie Munster in Slootdorp. Tijdens deze markt laten verschillende telers zien wat voor ...

Naar boven

Beste waardering

Steakhouse Duinoord

Recent toegevoegd

VIStival