Campings
Sport en Actief

Ardoer.com | 't Noorder Sandt

Julianadorp

Mooie camping, rustig gelegen op 600 m van het strand, verscholen tussen ruime boomsingels. Tevens gelegen aan fiets- en kanoroute wat aansluit op het netwerk van routes door heel Noord-Holland. Zeer uitgebreide voorzieningen zoals een overdekt zwembad, speelgelegenheiden. Gezamenlijke kookgelegenheid en mini manege. ANWB erkende camping. Beperkt toegangelijk voor rolstoelgebruikers.

Campings

Duincamping De Lepelaar

SINT MAARTENSZEE

Kamperen op De Lepelaar is iets bijzonders. U kampeert nog een tikkeltje wild tussen de duinrozen, berken, rozenbottelstruiken of 'natuurlijk' in een beschermende duinpan of nog beter: óp de top van een duin. Er zijn ruime plaatsen met of zonder elektra-aansluiting, en 'supertent' plaatsen, met veel privacy. En, heel bijzonder, geen plek is hetzelfde! Genoeg te kiezen dus op Duincamping De Lepelaar met deze variaties. De Duincamping is door de ANWB beoordeeld met het cijfer 8.2. Afstand tot zee: 1500 meter.

Campings

Aan Noordzee

SINT MAARTENSZEE

Luxe kamperen met privé sanitair bij strandcamping Aan Noordzee. Verblijf in een van de 4-persoons bungalows of in het 8-persoons duinhuis. Deze prachtige camping ligt langs de duinrand tussen Camperduin en Callantsoog in Noord-Holland. Aan Noordzee is op natuurlijke wijze aangelegd, waarbij privacy van de gast centraal staat. Veel ruimte, veel groen en schone (ondiepe) duinbeekjes. Tevens startpunt van een prachtige wandeling of fietstocht door het duingebied naar zee. Afstand tot zee: 900 meter.Classificatie ANWB

Campings

Campingpark De Bongerd

TUITJENHORN

Een prachtige kampeervakantie in Tuitjenhorn! Schoon en verzorgd campingpark waar je je geen minuut verveelt. Geniet van de sfeer en glunderende gezichten van de kinderen.

Campings

Camping De Nollen

CALLANTSOOG

Kamperen met het Noordzee-strand binnen handbereik. Genieten van frisse lucht, zee, duinen en een ontspannen sfeer, dat is Camping De Nollen in Callantsoog! Op strandcamping De Nollen bieden wij u uitstekende kampeermogelijkheden. U kunt een keuze maken uit mooie plaatsen met of zonder elektra water, riolering en kabel TV. Daarnaast verhuurt De Nollen Trekkershutten, ingerichte De Waard tenten en stacaravans. Voor elk wat wils dus!

Campings
Sport en Actief

Camping Tempelhof

CALLANTSOOG

Camping Tempelhof is een vijf***** camping in Callantsoog. De camping ligt midden in het zo kenmerkende Noord-Hollandse landschap, waaronder de uitgestrekte polders en bloembollenvelden, aantrekkelijk voor wandelaars, fietsers, sportvissers en rustzoekers. Op ruim een kilometer afstand ligt het prachtige zandstrand van Callantsoog. Het uitgebreide aanbod aan faciliteiten maakt dat je op camping Tempelhof kunt genieten van een luxe kampeervakantie waar voor iedereen wat wils is.

Campings

Camping Corfwater

PETTEN

Camping Corfwater, direct aan de Noordzee. Verscholen tussen de Pettemer Duinen en de Hondsbossche Zeewering ligt Camping Corfwater. De zee en het strand op amper 100 meter, omgeven door bossen en duinen met daarachter het mooiste bloembollengebied van Nederland, geven het karakter van de camping weer.

Campings

Camping Sint Maartenszee

SINT MAARTENSZEE

Aan de voet van de duinen in een pittoresk dorpje, op slechts 800 meter van het strand en de zee, ligt Camping Sint Maartenszee. Een oase van rust in een gebied met ontelbare mogelijkheden. Een gezellige plek voor je vakantie vol zon, zee, strand en nog veel meer! ANWB Classificatie. Afstand tot zee: 1 kilometer.

Campings

Hoeve Ons Lust

Julianadorp

Kamperen op deze boerencamping, uniek gelegen tussen Den Helder en Julianadorp aan Zee in de kop van Noord-Holland, betekent volop genieten van rust ...

Campings

De Volharding

OUDESLUIS

Camping de Volharding heeft acht vaste plaatsen en 15 plaatsen voor passanten. Op de camping is elektra, een speeltuin, een recreatiezaal, een ...

Naar boven