Recent toegevoegd

Nooit iets missen.

Onderstaand vind je een overzicht van onderwerpen die wij recentelijk hebben toegevoegd. Wil je regelmatig tips ontvangen? Dan kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Evenementen

Grote tweedehands boeken- en platenmarkt

22 mei 2018 - Op zaterdag 26 mei a.s. vindt er weer een grote tweedehands boeken- en platenmarkt plaats in de Koepelkerk aan het Grote Noord in Hoorn. In de afgelopen maanden zijn er weer vele duizenden boeken en lp's binnengebracht voor de verkoop. En de vrijwilligers hebben deze allemaal gesorteerd en op rubriek gelegd om het zoeken tussen deze vele boeken en platen gemakkelijk te maken.

Evenementen

Bram Faber in de Zondagmiddagsalon

22 mei 2018 - Lüscher Revisited oftewel: ‘Het is te mooi om waar te zijn, helaas…’ Kunstenaar Bram Faber haalt de Kleurenleer van de Zwitserse psycholoog Dr. Max Lüscher (1923-2017) onderuit. Of toch niet? Kom luisteren en doe mee! De toegang is gratis. Inloop vanaf 14.30 uur. Wij zorgen voor koffie, thee en onze befaamde, zelfgemaakte boterkoek. Einde ca. 17.00 uur.

Film, muziek & theater

LocosLindos Tango Quintet

22 mei 2018 - Grootheden van de tango Piazolla versus Salgán, twee hoofdrolspelers van de Argentijnse tango in één show. De aangrijpende muziek van de beroemde Astor Piazolla versus de energieke stijl van de ongeëvenaarde, maar veel minder bekende pianist Horacio Salgán. Dit programma is een eerbetoon aan deze twee grootheden van de tango. Dit zorgt voor een interessant, meeslepend en explosief programma. Gespeeld door de vijf jonge, gedreven muzikanten uit Rusland, België en Nederland (gitarist Tim Panman komt uit Enkhuizen).

Vakantiewoning/appartement

Kalla Anka - Fam. Griffioen

18 mei 2018 - In een rustige en groene omgeving, met uitzicht op bomen en duinen, op 5 minuten afstand van strand en het dorp, bieden wij u aan het eind van een doodlopende straat een deel van ons vrijstaand huis 'Kalla Anka' aan, voor maximaal 4 personen. Uw huisdier is welkom! 'Kalla Anka' heeft een eigen ingang, een grote, nieuwe keuken en een gezellige woonkamer met zitbar. De badkamer op de begane grond heeft een bad, wastafel, douche en WC. Op de eerste verdieping twee slaapkamers; één met een tweepersoonsbed (180-200), en één met twee éénpersoonsbedden (80-200). Internet (Wi-Fi) is gratis!

VVV Cadeaubon acceptanten

Museum Stoomtram Hoorn-Medemblik

16 mei 2018 - Bezoek de Museumstoomtram en stap in voor de spannendste reis door de tijd. De Museumstoomtram Hoorn-Medemblik is het geregistreerde museum over de geschiedenis van de stoomtram in Nederland. Informatie over de dienstregeling is te vinden via: www.museumstoomtram.nl.

Bungalowparken

Recreatiepark de Groote Vliet

15 mei 2018 - Welkom op de pagina van Recreatiepark De Groote Vliet. U vindt bij ons veel volwassen groenpartijen, hagen, bomenrijen en tevens een schitterende karpervijver. Het recreatiepark wordt omringd door uniek vaar- en viswater en geeft door de vele begroeiingen een bosrijk gevoel. Bij ons kunt u genieten in alle rust met veel privacy. Samen met onze medewerkers verzorgen wij een prettig verblijf voor u.

Vakantiewoning/appartement

Recreatiepark de Groote Vliet

15 mei 2018 - Welkom op de pagina van Recreatiepark De Groote Vliet. U vindt bij ons veel volwassen groenpartijen, hagen, bomenrijen en tevens een schitterende karpervijver. Het recreatiepark wordt omringd door uniek vaar- en viswater en geeft door de vele begroeiingen een bosrijk gevoel. Bij ons kunt u genieten in alle rust met veel privacy. Samen met onze medewerkers verzorgen wij een prettig verblijf voor u.

Vakantiewoning/appartement

Vakantiehuis Logeren op Wieringen

14 mei 2018 - eze vrijstaande villa biedt plaats voor een verblijf van families en groepen tot 6 personen (3 slaapkamers en 2 badkamers). De moderne architectuur laat details zien van authentieke huizen in Noord-Holland. Het is net zo authentiek en heeft net zoveel karakter als het omliggende landschap.

Groepsaccommodaties

Indoor City Camping Alkmaar

8 mei 2018 - Uniek in Europa. Overdekt kamperen midden in het centrum van een mooie historische stad: Alkmaar. Het weer is geen spelbreker meer! Uw bijzondere evenement is op voorhand al een succes. De Indoor City Camping Alkmaar bestaat uit een groepsaccommodatie voor ongeveer 6 personen en een privé accommodatie voor maximaal vier personen. Door onze samenwerking met de Alkmaarse Bed & Breakfast kunnen we hier flexibel mee omgaan.

Bungalowparken

De Vlietlanden

3 mei 2018 - Vele gasten aan Bungalowpark De Vlietlanden komen voor de uitgesproken rust en het natuurschoon die het park te bieden heeft. Zij laten de auto het liefst staan op de plek waar zij hem bij aankomst hebben neergezet: Bij de bungalow natuurlijk! Dit betekent dat zij ook voor bepaalde voorzieningen aangewezen willen zijn op datgene wat het park hen te bieden heeft. En dat is veel!!

Overige overnachtingen

Imkerij de Bijenstal

3 mei 2018 - Verblijf in een trekkershut bij de gezellige bijenstal! Ga mee met de imker in de wereld van de bijen.

VVV Cadeaubon acceptanten

Watertaxi Hoorn

2 mei 2018 - De leukste rondvaart boven Amsterdam maak je bij Watertaxi Hoorn. Direct bij de verschillende parkeerlocaties hebben wij handige opstapplekken voorzien van leuning en ‘luie’ trap. Hiervandaan vaart u in 10 minuten naar het centrum of de oude haven alwaar parkeren niet zo makkelijk is. Heeft u meer tijd? Wij maken graag een rondvaart met u en uw gezelschap. De schipper vertelt u graag over de mooiste plekken van Hoorn waar we langs varen. Aan boord zijn standaard gekoelde drankjes aanwezig. Uitstappen kan op de halte van uw keuze.

Groepsaccommodaties

De Gouwe Stek

2 mei 2018 - Romantisch overnachten in een pipowagen? Comfortabel slapen in een 6 persoons-kamer of avontuurlijk verblijven in een safaritent? Of gewoon met uw eigen tent, caravan of camper? Bij Camping de Gouwe Stek kan het allemaal! Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de faciliteiten van de camping; o.a. trampolines, sportvelden en verschillende speeltoestellen. De camping ligt tegenover het streekbos met klimpark en zwemmeer. Een bezoek aan het monumentale stadje Enkhuizen (2.5km tot stadscentrum) met Sprookjeswonderland en het Zuiderzeemuseum maakt uw verblijf compleet.

Groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie de ‘Gouwe Droom’

2 mei 2018 - Sinds mei 2017 is het groepsverblijf de Gouwe Droom geopend (nabij Enkhuizen) Van de groepsaccommodatie kunnen 30 mensen gebruik maken. Er is een ruime woonkamer met moderne keuken. Het sanitair is mooi, fris en modern. Ook is er een mindervalide badkamer. Beneden zijn 2 slaapkamers voor 6 en 18 personen. Boven is 1 slaapkamer voor 6 personen. Sinds maart 2018 is er een nieuw terras aangelegd. Binnenkort (maart 2018) worden er rondom het terras bloemen, boompjes en struiken geplant. Ook komt er een grasveldje en trampoline exclusief voor het groepsverblijf.

VVV Cadeaubon acceptanten

Bakkerij van den Berg

24 april 2018 - Al 80 jaar is Van den Berg’s Banketbakkerij een begrip in Hoorn. Tegenwoordig is het zelfs de enige echte banketbakkerij in West-Friesland. Vrijwel alle producten bij Van den Berg’s worden gemaakt met de hand. De ingrediënten die gebruikt worden zijn van de beste kwaliteit. Daardoor kunnen wij de hoogste kwaliteit realiseren. Dagelijks worden allerlei producten vers gemaakt. Als u een bestelling bij ons plaatst, wordt dat ’s morgens vers gemaakt.